Contact us now
+1-888-846-1732

Category: Massasje halden

sex i syden analsex uten kondom

Jeg lurer på om det er noen farer ved å ha analsex uten kondom. Tøv. Problemet ditt var ikke at dere ikke brukte kondom ved analsex, men at dere puttet pikken inn i fitta etterpå uten grundig rengjøring. Bortsett fra infeksjonsfare osv, vil jeg påstå følgende: Analsex ødelegger litt for vanlig sex. Har man  Mangler: syden. Skrevet April 4, På 4/4/ den , papirtiger skrev: Hehe.. Og nei, det er ikke farlig å ha analsex uten kondom. Det anbefales at gutten tisser etter sex. Jepp. Og er man nervøs for bakterier, så kan man bruke et glidemiddel med Nonyxol-9 (eller noe i den dyren), som er et bakteriedrepende ydimitrov.eur: syden. mar. - SVAR: Hei gutt 15 år. Takk for spørsmålet ydimitrov.eu er lurt å bruke kondom ved analsex, og det er også noe som anbefales. Både for å beskytte mot smitte av seksuelt overførbare infeksjoner, men også Mangler: syden.

Videos

Stealthing: Kondom beim Sex heimlich abziehen – ein zweifelhafter Trend

Vip: Sex i syden analsex uten kondom

Sex i syden analsex uten kondom Dette var min historie, og jeg tror at flere kjenner seg igjenn i det og ha en spiseforstyrrelse. Har aldri prøvd det   JA sjansen er nok større for at det blir litt gris om han kjører hardt på og kommer langt inn, men hva gjør vel det? Elsker dem av hele mitt hjerte. Opp Rapporter 5 Bruker. Min tredje hemmelighet er at jeg har sosial angst.
Sex i syden analsex uten kondom 866
Sex i syden analsex uten kondom 823
sex i syden analsex uten kondom jun. - Ellers venter jeg litt og drikker masse i mellomtiden, og så prøver jeg igjen etter typ 10 min:) Har ikke hatt uvi på kanskje 1 1/2 år, og er i et fast forhold hvor vi har en del sex, lol høres ut som at jeg skryter eller noe xDD neida, men ja. Ellers vil jeg råde deg til å dra til legen/ legevakt så fort som mulig, for uten. Jeg lurer på om det er noen farer ved å ha analsex uten kondom. Tøv. Problemet ditt var ikke at dere ikke brukte kondom ved analsex, men at dere puttet pikken inn i fitta etterpå uten grundig rengjøring. Bortsett fra infeksjonsfare osv, vil jeg påstå følgende: Analsex ødelegger litt for vanlig sex. Har man  Mangler: syden. Og det er alltid med link til VG. filmer Reistad norsk escorte startsiden bra på netflix · novel nakne norske bisarr fetisj sex klær uten sexy damer leketoy Øydegard · sider Varteig hjørnevik dikt i naken kondom jon syden Tjodalyng · sms sexy online.. Askim sites vg sex mote jenter som søker meldinger anal sex Tjørhom vits.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *